Föreläsning i Örebro den 30 november

25 11 2011

Onsdagen den 30 november håller jag en föreläsning i Örebro på evenemanget Mitt Företag. Arrangören har varit schysst: Som besökare på den här bloggen bjuds du på entrébiljett, ange koden Tobias vid anmälan. För program och anmälan klicka här.


Åtgärder

Information

4 responses

30 11 2011
Simon

neeej:P du har verkligen inspirerat mig till att börja spara i denna form. jag har alltid haft inställningen att man ska försöka investera i saken. men vad investera egentligen var visste jag nog inte. men nu r jag på rätt väg i livet känner jag. och de verkar som en ultimat ingång i aktievärlden just nu;) startade dok för ca 2 månader med investerandet;) Tack för en god läsning, jag trycker till boken till alla jag känner i princip^^

25 11 2011
Johan

Spännande, jag skulle gärna komma, men det ser tufft ut med ledighet, attans att mässan är så tidigt på dagen en onsdag, har cirka timmen dit. Hur dags är ditt seminarium?

25 11 2011
TOBIAS SCHILDFAT

Inte helt säker men någon gång på eftermiddagen, troligen 15.30.
Väl mött,
Tobias

25 11 2011
Johan

Ahh okej. Tveksamt om det fungerar för mig. Får se.

Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: