KÖP BOKEN

2011 oktober: Boken lanseras som nedladdningsbar MP3.

2011: Sedan april månad finns pocketversionen av ”Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin” tillgänglig överallt där det säljs böcker. Prisgrupp H (ca 77 kr) och varje pocket ger aktier för 200 kr, så även vid köp av pocketen får du aktier och tjänar faktiskt pengar på att köpa boken.

Obs! Ett erbjudande finns med i böckerna från den första pockettryckningen men inte i den andra tryckningen och framåt på grund av att erbjudandet går ut hösten 2012. Det framgår tydligt på omslagets framsida om boken innehåller ett värdebevis.

Precis som med den inbundna boken säljs pocketen hos näthandlarna och i butik men med ännu bättre tillgänglighet i och med att den nu också kommer ut i rena pocketställ och pocketbutiker.

2010: Den inbundna boken lanserades den 23 mars 2010 och fick tryckas upp tre gånger inom loppet av några månader. När samtliga sålt slut ersattes den inbundna boken av en pocketversion som finns tillgänglig i handeln. Det kan finnas enstaka exemplar av den inbundna boken kvar ute i bokhandeln.

Exempel på försäljningsställen:
Akademibokhandeln, Bokia, Pocket Shop, COOP (större varuhusen), ICA Maxi, Åhléns och de flesta fristående bokaffärerna runt om i landet. Givetvis kan du även köpa boken online på Bokus, Adlibris eller CDON.

Ny bok lanserad i maj 2012, läroboken ”Entreprenörskap” för gymnasieskolan. För att bläddra i boken och beställa, klicka här.

15 responses

5 03 2013
Ervin

Hej Tobias,

Om man köper boken idag av första upplagan, gäller fortfarande erbjudandet på Nordnet ?

MVH

Ervin

18 03 2013
TOBIAS SCHILDFAT

Hej Ervin,
tyvärr inte då det erbjudandet nu har gått ut.
Hälsningar,
Tobias

24 02 2013
Johnny See

Hej Tobias!
Jag fick hem din pocketbok som jag beställde för 2 dagar sen och har redan läst igenom den. Jag har fått sån enorm inspiration och allt känns så spännande hur man ska spara nu!
Det jag undrar vad alla pratar om en 200krs aktier som man får när man böcker boken… Jag har inte riktigt fått något..?

Tack på förhand!
Johnny

18 03 2013
TOBIAS SCHILDFAT

Hej Johnny,
vad kul att boken inspirerar dig. Det fanns ett erbjudande när boken lanserades så i de tidigare upplagorna fanns det med. Detta erbjudandet har nu gått ut, därav att det inte finns med i senaste upplagan som troligtvis är den du köpt.

Lycka till med din egen resa.

Hälsningar,
Tobias

14 05 2012
Elias Hjort

Grymt inspirerande bok. Insåg att tiden som alltid varit min fiende nu e min bästa vän 🙂

24 07 2012
TOBIAS SCHILDFAT

Kul att höra!
/Tobias

23 12 2011
Sixten roos

Både jag och min mamma har denna boken. Jag har registrerat koden. men inte mamma och hon vill sätta hennes kod på på mitt ”aktiekonto” går det eller går det bara att registrera en gång per konto ?

Jag har läst hela boken och jag tyckte varje sida var lika intressant och lärorik. mitt betyg 5/5!!

28 12 2011
TOBIAS SCHILDFAT

Hej och tack för det fina betyget!
Koden gäller en gång per personnummer så den går inte att kombinera. Däremot kan din mamma öppna sin depå och få in aktierna där och sedan överföra dem som en gåva till dig i efterhand.
Hälsningar,
Tobias

22 01 2011
Urban

Hej Tobias !

Din bok är utomordentlig !
Dina åsikter, vad beträffar Investeringar, sammanfaller helt, eller i alla fall, i mångt och mycket med mina.
Min Pengamaskin har funkat bra, men efter ha läst din inspirerande bok, kommer den funka ännu bättre !
Det är min absoluta övertygelse.
Tack !
PS. Lägger upp en referens till dig på min sajt !
Ha dä gött, som vi säger i Göteborg

26 01 2011
TOBIAS SCHILDFAT

Stort tack för att du lägger upp en referens och kul att höra att du gillar boken och redan kommit långt med din egen pengamaskin!
/ Tobias

16 06 2010
Cecilia

Hej jag vill bara kommentera att det absolut billigaste stället jag hittade där man kan köpa boken online är Lycknis.se bara ett tips till de som vill spara pengar men ändå köpa boken som förresten e asbra! 🙂

23 05 2010
marianne lindskog

hej
jag vet inte hur man gör för att registrera de gratisaktierna som följde med boken.
kan jag få hjälp med detta
marianne

24 05 2010
TOBIAS SCHILDFAT

Hej Marianne!
Du går in på http://www.nordnet.se/miljon och skriver in din kod. Du får välja om du vill öppna en aktiedepå eller en kapitalförsäkring (se sidan 103 och framåt i boken för resonemang kring skillnaden). Därefter får du hem avtal och när du signerat och skickat tillbaka får du därefter inloggningskoder till din depå. När du loggar in på din depå får du dina gratis aktier. Det kostar inget att öppna eller ha depån.
Lycka till,
Tobias

13 01 2011
Johan

Hej!

Du skriver att det inte kostar något att ha depån. Rätta mig om jag har fel men tar inte Nordnet ur en avgift på 99 kr per kvartal om du ej handlat något under denna period? När man öppnar depå står det även att depåkravet är 0 kr, men om man ska tro denna länk ligger det på 500 kr inom fyra veckor för fortsatt åtkomst till tjänsten

https://www.nordnet.se/NNSE/sv/k/prislista/admin.html

Vet du vad det är som gäller?

Mvh Johan

11 04 2011
TOBIAS SCHILDFAT

Ska inte kosta någonting, se tidigare svar här på bloggen från Nordnet. I alla fall inte för depåer som öppnas med värdekod från boken, sen vet jag inte om de har andra avtal för andra kunder.
/ Tobias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: