På väg hem efter en härlig dag i Linköping…

16 11 2011

Mycket inspiration, passion och intressanta människor på evenemanget Mitt Företag i Linköping. Det var en kul publik att hålla föreläsning för och många intressanta diskussioner efteråt. Solentro – gör en egen bok, var också närvarande med monter och många nyfikna fick se hur man enkelt kan göra en egen bok. Missade du Linköping idag så kommer jag att vara med även i Örebro om två veckor den 30:e november och föreläsa.


Åtgärder

Information

2 responses

20 11 2011
Mats Lindberg

Tack för en bra föreläsning med en ton som jag gillar! Väl hemma läste jag boken noga och öppnade aktiedepå. Tänkandet kommer att bli en viktig del av vändningen för mig – även om mitt första mål att är att inte behöva betala så mycket skuldräntor och att jag faktiskt är 50+. Boken hjälper mig att se saker på ett annat sätt.

23 11 2011
TOBIAS SCHILDFAT

Hej!
Jättekul att höra att föreläsningen och boken ger dig inspiration, lycka till!
/Tobias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: