Att ge är en god investering!

2 11 2011

När gav vi en okänd medmänniska en varm kram senast? Att ge är en av de mest högavkastande investeringar jag känner till. Att våga följa instinkten fastän det innebär att sticka ut kan vara nog så givande – för mig handlar det om äkta ledarskap. Det här klippet bör du inte missa, kolla in killen som tar första steget och därmed öppnar upp för alla andra att våga följa sin instinkt – det kallar jag äkta ledarskap – att leda genom det egna exemplet, klicka här för klippet.

Ha en skön dag och glöm inte ge någon en varm kram!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: