Föreläsning i Linköping

26 10 2011

Igår kväll var jag inbjuden av föreningarna Emilia och Emil (civilekonomer) vid Linköpings universitet att föreläsa om boken. Det blev en riktigt kul kväll med ambitiösa studenter, mingel, prat och bra diskussioner.

Till er som var där undrar jag om jag får be om en tjänst: Lägg gärna upp på er wall på fb och tipsa om www.solentro.se och om boken ”Vägen till din första miljon”, så tackar jag för hjälpen!

 


Åtgärder

Information

2 responses

3 11 2011
Siren Torp

Hej Tobias!
Tack för en inspirerande ”kram”!
Ja, en äkta ledare går fram med ett godt exempel!
För tre år sedan blev jag arbetslös och livet blev en berg och dalbana, men jag hade tur som kom över böcker som kunde hjälpa mig på olika plan. Bl. a. fann jag böcker, som på ett pedagogisk sätt, beskrev hur man kunde spara och samtidig få pengar att växa. Detta ändrade mitt syn på ekonomi i det stora och hela och snöbollen började att rulla. När jag då i somras köpte din bok, började det bli riktigt intressant och roligt. jag har nu mera kontroll över min ekonomi och tillgångar, än någon gång i mitt liv.

Har startat en blogg, som handlar om hur jag klarar av mitt liv som arbetslös: http://sirentorp.blogspot.com och jag tar upp allt från det lilla i vardagen till hur jag tänker när det gäller ekonomi.

Jag har också bytt min e-mail adress: sirentorp@hotmail.com till storp11@gmail.com.

Varma hälsningar
Siren Torp

4 11 2011
TOBIAS SCHILDFAT

Hej och tack för dina rader. Verkligen kul att höra att min och andras böcker inspirerar dig.
Fortsatt lycka till,
Tobias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: