Föreläsning i Malmö den 11 oktober

21 09 2011

Föreläsningen ”Bygg en egen pengamaskin” kommer till Malmö den 11 oktober. För detaljer och anmälan klicka här.

Välkomna!

 


Åtgärder

Information

4 responses

30 10 2011
a

hej tobias!
för ett halvt år sedan köpte jag din bok, blev väldigt inspirerad, investerat pengar och förlorat en del på det (än så länge i alla fall ;-), men… jag är ändå tacksam för att fick kännedom om dig. det är inte många som vill göra något gott för människor runt omkring. givetvis tjänar du pengar på det, men man får ändå något gott ”på köpet”. du verkar leva efter ditt hjärta, vilket jag tycker är det viktigaste i livet. tack.

31 10 2011
TOBIAS SCHILDFAT

Hej!
Tack för dina rader och vad kul att du gillar boken. Tänk på att du har inte förlorat något förrän du säljer. Investerar du regelbundet och investeringen (t ex aktier i investmentbolag) sjunker i värde så är det ingen förlust förrän du säljer. Under tiden får du troligtvis utdelningar från bolaget och över tiden har aktiemarknaden och investmentbolag i synnerhet stigit bra i värde.
Lycka till,
Tobias

30 09 2011
Stefan

Jag hade gärna gått o lyssnat på dig men Malmö vi det datumet funkar inte för mig. Det finns inga planer på att ha föreläsning i Linköping i någon snar framtid?

/Stefan

31 10 2011
TOBIAS SCHILDFAT

Hej,
inte för närvarande, men kommer det en inbjudan och jag har möjlighet så ställer jag vanligtvis upp. Håll utkik på bloggen.
Hälsningar,
Tobias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: