”Satsa på investmentbolag”

5 05 2010

Ja, så lyder rubriken på en intressant artikel i nr 5 av Privata Affärer (s.46-47). Tidningen har gått igenom investmentbolagens utveckling och jämfört dem med Sverigefonder. Undersökningen visar tydligt att investmentbolagen utklassar fonderna och konstaterar även att avgifter på fonderna och utdelningar som investmentbolagen ger får större effekt än vad många tror. Detta ligger helt i linje med mina egna undersökningar och på sidan 115 i ”Vägen till din första miljon” ser man tydligt samma resultat. Verkligen kul att fler börjar skriva, inspirera och sprida kunskap om investmentbolagen så att fler får kännedom om deras stora fördelar gentemot fonder.

Ps Kom förbi Linköpings universitet på fredag, kl 12-13 pratar jag om konsten att bygga en egen pengamaskin, välkommen! Obs! Hur du anmäler dig ser du i tidigare blogginlägg.


Åtgärder

Information

Ett svar

6 05 2010
Eddie

Blev till att beställa den nu faktiskt, bra pr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: