Intressant intervju som handlar om hur en familj bygger pengamaskiner

17 04 2012

Kolla in intervjun med Jan som berättar hur han och hans familj jobbar med att bygga pengamaskiner som gör att de kan bestämma mer över sin egen tid och få bättre balans mellan tid, pengar och energi, klicka här för att läsa mer.


Åtgärder

Information

6 responses

18 04 2012
madwax

Hej Tobias,

Tack för att du länkade till artikeln. Och tack för inspirationen, vissa saker blev ju ännu tydligare urskiljda tack vare dig. Hoppas att det syns i din försäljning att jag rekommenderar din bok på varje kurs och utbildningtillfälle. Sugen att komma på den där kickoffen förresten? : )

Angående Better Globe som några skriver om i kommentarstråden. Jag har varit nere på plats två gånger, första gången 2008 och andra gången nu i februari. Jag var också skeptisk, men med tanke på att pengarna kommer till nytta för människorna på plats idag (vi ger jobb till ca 300 personer i dagsläget) så tycker jag att det är värt risken. Men som i alla investeringar så behöver man ju göra sin egen uppfattning, tro på den och många gånger även gå emot strömmen. Sedan är det som ett av mina favorit uttryck – Time will either promote you or expose you… : )

Hälsningar,
//jan (och freja som står bredvid datorn)

18 04 2012
Stefan

God dag!
Det låter som en fin plan men jag kan tycka att det är en mycket optimistisk plan. I investeringsplanen för Freja så har han antaganden där avkastningen för de olika ”ingredienserna” är 11.40%, 14% och 19%. Lite väl positivt, eller?

17 04 2012
Alexandra

Verkligen givande med en blogg med sådan öppenhet om pengar och investeringar. =) Extra kul var det att se att Frejas portfölj innehåller exakt samma aktier som min egen portfölj.

27 04 2012
Robban

Hur ser du vilka Aktier som Frejas portfölj innehåller?
läste upp och ner men såg det ingenstans….hjälp? hehe

17 04 2012
Ande

håller med dig där marcus det finns ju många fina bolag på den svenska börsen 🙂

17 04 2012
Marcus

Om man tittar runt lite på nätet om Better globe så är det en del som menar att de är oseriösa. Det där med träden låter som en fantastisk investering och vi vet ju vad saker som ofta låter för bra för att vara sanna är 😉

Jag håller nog i mina pengar till fina aktiebolag istället för trädverksamheten.

Länk till lite om företaget, man skall ju samtidigt ta i beaktande att allt som skrivs på flashback är inte sant.

https://www.flashback.org/t1037928

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: