Medlemmar på Kontentan kan lyssna på min föreläsning

17 08 2011

För några månader sedan blev jag kontaktad av Kontentan som undrade om jag ville komma upp till Göteborg och spela in min föreläsning i studio. Sagt och gjort och kul hade jag, nu finns min föreläsning hos www.kontentan.se och för er som redan är medlemmar kan ni lyssna på den där. Logga in, gå till ”bibliotek” och välj ”Exklusiva föreläsningar” så syns föreläsningen allra först.

Håll till goda och kommentera gärna vad ni tycker.


Åtgärder

Information

Ett svar

29 08 2011
JH

Finns det någon annat sätt att lyssna på denna?
Soundcloud är ju alltid ett bra alternativ för att lägga upp ljudklipp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: