Skriver igen…

7 07 2011

När jag får inlägg som ”Vart har Tobias tagit vägen??” är det hög tid att skriva igen. Alla ni som skrivit men ännu inte hört ifrån mig: jag börjar beta av alla inlägg nu så tids nog kommer där ett svar.

Tack för fantastisk respons och intresse här på bloggen. Pocketlanseringen gör att ännu fler hittar hit vilket är mycket glädjande men gör att det tidvis tar lite längre tid för mig att hinna svara. Många frågor kommer igen så ett tips till nya läsare är att surfa runt bland tidigare inlägg och kommentarer då ni troligtvis kommer över många svar och intressanta diskussioner den vägen.

Njut av sommaren och bygg vidare på din pengamaskin!


Åtgärder

Information

2 responses

8 07 2011
Andreas :)

Kul att du är tbx och skriver här igen 🙂

9 07 2011
TOBIAS SCHILDFAT

Tackar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: