Hello Sweden

13 04 2011

För några veckor sedan var jag inbjuden att tala på Hello Swedens sponsordag i Stockholm. Även Kjell Enhager och Klas Hallberg talade. Klas har skrivit en del böcker och hans ”Hångla mera” kan jag varmt rekommendera och har ni möjlighet att lyssna på honom live så gör det. Han pratar om ”Jobba mindre och få mer gjort” så det är något som vi alla kan ha nytta av, dessutom gör han det genom att bjuda på mycket skratt. Klas har inspirerat mig personligen långt innan min bok ens var en tanke så det var extra kul för mig att få stå på samma scen som honom. Av alla dem som jag lyssnat på genom åren är han en av de absolut bästa föreläsarna och han fortsätter att inspirera!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: