Artiklar om boken i både Östran och Barometern

1 02 2011

Efter min föreläsning i Kalmar blev det ytterligare uppmärksamhet dagen efter i de båda lokala tidningarna. Klicka på Östran och Barometern för att läsa respektive artikel.


Åtgärder

Information

6 responses

11 02 2011
Riad Haddouche

Hejsan!

Kommer det möjligtvis någon föreläsning i Helsingborg som är öppen för alla?

11 02 2011
TOBIAS SCHILDFAT

Hej,
det är inte omöjligt, håll utkik här på bloggen, jag är runt regelbundet, ofta är de stängda för den som anlitar mig och deras publik, men ibland är det öppna föreläsningar och då skriver jag om det här på bloggen. Du får så klart även höra av dig om du vill anlita mig och anordna en föreläsning.
Hälsningar,
Tobias

1 02 2011
Agneta Johansson

Hej
Läste artikeln i Barometern blev så inspirerad att jag köpte din bok. Har nu läst den och gillar den verkligen. Har öppnat en depå för att börja köpa aktier.
För tillfället känns det lite obegripligt det här med handel av aktier men jag hoppas man lär sej på vägen.
Hälsningar Agneta

6 02 2011
TOBIAS SCHILDFAT

Hej Agneta,
tack för att du köpte boken och verkligen kul att du gillar den. Du lär dig på vägen, börja med mindre steg, men börja, så ska du se att du lär dig fort på vägen och att det inte är komplicerat.
Lycka till,
Tobias

1 02 2011
Andreas

Hej!
Jag har aldrig tidigare varit ens i närheten av att börja intressera mig för aktier. Men efter att en kompis, som studerar på linneuniversitetet, varit på din föreläsning och berättat för mig om möjligheterna inom aktiehandel så stack jag till affären, köpte boken, och två dagar senare var den utläst!

Det första jag kom att tänka på efter jag läst ut boken var hur irriterad man blir på sig själv att man inte började investera i aktier tidigare. Nu är jag visserligen bara 22 år, men känns ändå som man gått miste om några år!

Hur som helst så är jag nu i startgropen om att börja min investeringsresa!
Jag kommer gå in med en summa på 10.000:- som start och därefter undvara en 1-3000:- varje månad, och vid varje halvårsslut köpa för dessa!
Jag har börjat bolla med vilken bank jag ska välja, men bara det är en djungel utan dess like! Det blir dock någon av Avanzas eller Nordnets basdepåer. Eller kanske deras, respektive mini-depåer? Vad tycker du? Går man miste om många tjänster/förmåner med dessa?

Tack för att du öppnat mina ögon mot en chans till en rikare framtid! 🙂

6 02 2011
TOBIAS SCHILDFAT

Hej!
Fantastiskt kul för mig att få höra hur väl du kommit igång, ditt upplägg och plan är bra och din ålder gör att du kommer att kunna bygga något som du får stor glädje av i livet om du fortsätter och håller ut. När det gäller depåval välj den som inte tar någon fast avgift och har ett lågt courtage och sen den som du gillar bäst att använda (upplägget på internet, hur du gillar det etc). Oavsett vem du väljer glöm inte öppna depå på Nordnet så att du får dina aktier för ca 300 kr som medföljer boken. Då kan du ju också testa dem och gillar du dem kan du ju fortsätta och annars väljer du någon annan.
Lycka till,
Tobias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: