Erik Hassle har fått boken!

11 10 2010

På Babel i Malmö var vi på konsert med Erik Hassle. Han rockade fett och det ska bli kul att höra hans nya skiva när den släpps. På sidan 152 i boken rekommenderar jag Erik Hassles låt ”Bump in the road” som en hjälp när man stöter på utmaningar i byggandet av sin egen pengamaskin. Låten ger extra kraft att fortsätta resan och inte ge upp. 

Efter konserten fick jag ett kort samtal med Erik och överlämnade boken. Han blev glatt överraskad av att vara omnämd.  Eftersom jag gillar hans musik försökte jag inspirera honom att bygga upp sin egen pengamaskin så att han kan fortsätta som oberoende och skapande artist oavsett hur intäktströmmarna från musiken ser ut i framtiden.   Lyssna på denna sköna låt och se den inofficiella videon, klicka här, hela skivan är full av fantastiskt sköna låtar, köp den!

                                                                                                    

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: