Föreläsning hos Procivitas i Malmö

7 10 2010

I morse hade jag förmånen att prata inför en sprängfylld hörsal med 350 engagerade gymnasiestudenter från Procivitas i Malmö. Jag var inbjuden av Peter Connée, ordförande för skolan, och som köpt in boken ”Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin” till alla elever. Imorgon bär det av till eleverna på Procivitas i Helsingborg och nästa vecka blir det Växjö. Riktigt kul!

                 


Åtgärder

Information

4 responses

8 10 2010
Jenny

Tusen tack för inspirerande föreläsning i dag i Helsingborg. Jag ska omedelbart öppna ett konto och läsa din bok. Underrättar dig när målet om en miljon är nått

11 10 2010
TOBIAS SCHILDFAT

Hej Jenny!
Tack själv för de vänliga orden, det var riktigt kul att få träffa er alla och jag är säker på att många av er kommer att bygga fantastiska pengamaskiner. Håll mig gärna uppdaterad här på bloggen eller på facebook och berätta om din egen resa. Lycka till!
/Tobias

7 10 2010
Alexandra

Wow, vilken bra ordförande! Fantastiskt att han ger så många ungdomar det rätta verktyget för goda kunskaper om privatekonomi och sparande/investerande. Önskar verkligen att jag hade fått den samma möjligheten då jag gick gymnasiet (men då var ju boken inte skriven ännu). Hoppas att många tog till sig din föreläsning.

7 10 2010
TOBIAS SCHILDFAT

Instämmer, visst är det härligt att en del skolor inser vikten av att eleverna får lära sig de principer som styr hur väl de lyckas sköta sin egen plånbok.
/Tobias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: