Välkommen på frukost och föreläsning!

27 09 2010

På fredag kan du börja dagen med en härlig frukost och en föreläsning om hur du bygger en egen pengamaskin. Proffice har bjudit in mig till detta trevliga evenemang som är kostnadsfritt för dig som deltagare. Så här skriver Proffice i inbjudan:

”Succéförfattaren Tobias Schildfat har skrivit boken som toppat försäljningslistorna under våren: ”Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin”. Kom och lyssna på en annorlunda och inspirerande berättelse om hur man bygger en egen pengamaskin.”

Plats och tid:
Årstiderna Kockska Huset, Malmö
fredagen den 1 oktober, kl. 7:45

Klicka här för program och anmälan.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: