Artikel om boken i M-magasin

18 05 2010

I senaste numret av M-magasin (nr 6 maj) på sidan 32 skriver M-magasin om boken och återger en del tips ifrån den. Dessutom lottas det ut ett antal böcker för de läsare som vill tävla. Kul att bokens budskap når ut till kvinnliga läsare för tyvärr är de i minoritet när det gäller aktieinvesteringar. Samtidigt visar statistiken att de kvinnor som investerar i aktier väljer stora, stabila bolag med god historik som redan visat att de uthålligt klarat av att leverera goda resultat. En bra utgångspunkt för aktieinvesteringar, därför hoppas jag att fler kvinnor börjar bygga en egen pengamaskin genom att investera i aktiemarknaden.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: