”Tack för en galet inspirerande föreläsning (LIU).”

10 05 2010

I fredags hade jag förmånen att få träffa 260 studenter på Linköpings universitet och under 45 minuter fick jag ge dem lite av min berättelse om hur alla kan bygga en egen pengamaskin. Tack till Robin, Erik och de andra på Börsgruppen som arrangerade det hela. Det är alltid härligt att möta unga och drivna studenter som utmanar, vågar drömma stort och satsar – det inspirerar tillbaka ska ni veta! Jättekul att vi lyckades inspirera varandra. Och tack till alla er som hörde av er efteråt och berättade att ni blivit inspirerade, det glädjer ska ni veta, som t ex en student skrev: ”Tack för en galet inspirerande föreläsning (LIU).” Just nu är det därför föga förvånande att Linköpingsstudenterna är på min topplista;)!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: