Tidningen CITY Malmö Lund skriver om boken

14 04 2010

Idag onsdag finns det en artikel om boken på sidan 9 i gratistidningen CITY Malmö Lund. Det som är kul nu är att det börjar komma fram i artiklarna om boken att det går att bygga en pengamaskin även med små överskott varje månad. Från början var det här många hängde upp sig när jag fick frågor om boken, att man hade föreställningen att det krävdes stora överskott från stora inkomster varje månad. Kul att artiklarna lyfter fram just att det ÄR möjligt att med relativt små överskott bygga en mycket stark pengamaskin över tiden.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: