Aktiestinsens härliga inställning och aktieaffärer är en inspirationskälla för oss alla…

23 03 2017

En stor förebild och inspiratör när det handlar om att investera i aktier har gått ur tiden. Under arbetet med ”Vägen till min första miljon” hade jag förmånen att intervjua Lennart Israelsson och delar av den intervjun tog jag med i boken.

Ett urdrag från boken:

”När jag la på luren efter att ha pratat med honom en solig vinterdag i januari var det några saker som stannade kvar. Hans vänlighet och hans sprudlande och livsbejakande energi. Men också hans tänkvärda råd för ett gott liv: ”Jag har inte rökt och inte supit utan håller mig till mina fyra saker för ett gott liv: dans och stavgång för kroppen, aktier och korsord till huvudet.” Aktiestinsens härliga inställning och aktieaffärer är en inspirationskälla för oss alla.”

Di rapporterar: Aktiestinsen Lennart Israelsson är död. Han blev 101 år gammal, mycket välbärgad och en stor välgörare som donerade många miljoner till forskning och utbildning. Inte minst blev han en evangelist för sparande i aktier, som i handling visade att vem som helst kan bli förmögen.
Läs mer genom att klicka här:


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: