Hur har det gått för dig som började bygga på en egen pengamaskin?

10 02 2015

Hej kära läsare!
Det har gått nästan fem år sedan ”Vägen till din första miljon” kom ut första gången och jag är nyfiken på hur det har gått för de läsare som inspirerades att börja bygga på en egen pengamaskin. Jag söker därför kontakt med dig/er som läst boken och gjort en förändring i ditt/ert liv och börjat bygga på din/er egen pengamaskin. Jag söker främst dig/er som hållit på i flera år, gärna sedan 2010 då boken kom ut första gången.
Om du kan tänka dig att ställa upp på en kortare intervju på plats eller per telefon skicka gärna ett email till tobias@solentro.com. Ange ålder, civilstatus och var i landet du bor samt hur jag kan kontakta dig. Om du vill får du gärna kort berätta om din resa i mailet.
Stort tack på förhand,
Tobias


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: