Föreläsning i Halmstad tisdagen den 25 februari

17 02 2014

Högskolan i Halmstad

”Eurekha – Ekonomföreningen i Halmstad presenterar arbetsmarknadsdagen EKOT – 2014. Den 25e februari får ni möjligheten att träffa företag som kan vara din framtida arbetsgivare. Söker du ett sommarjobb, exjobb eller bara värdefulla kontakter är det här platsen för dig. Se vilka företag som kommer och mer information på www.ekot.nu

Dagen startar 12.30 i O-huset på Högskolans campusområde med en lunchföreläsning i privatekonomi av succéförfattaren Tobias Schildfat, författare av bästsäljaren ”Vägen till din första miljon”. Varmt välkomna!”

Alla är givetvis välkomna! Ses om en vecka!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: