Tragedi i Japan

16 03 2011

Få har väl missat tragedin i Japan och den osäkerhet som fortfarande råder. I första hand är det en mänsklig kratastrof med många dödsoffer. Byggnader, börskurser och annat kommer att återuppbyggas. Tyvärr går det inte med mänskliga förluster.

Osäkerhet i krisförlopp skapar nedgångar på börser runt om i världen. På lite sikt är det nog ändå inte någon större fara. Både byggnader och börserkurser kan återskapas. Tyvärr går det inte med alla mänskliga förluster.

Anders Haskel skriver kloka analyser för bl a Aktiespararna och för de som vill läsa hans senaste rader om Japankrisen och dess effekter för börsen rekommenderar jag att läsa mer genom att klicka här.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: