Föreläsning på IHM Business School och vikten av att fira sina framgångar!

21 02 2011

I förra veckan hade jag glädjen att få tala inför driftiga studenter på IHM i Malmö i samband med deras examensceremoni. Jag inledde med att betona vikten av att fira sina framgångar, precis som dessa stunder så rätt firade sin examen. För mig gäller det livet i stort och inte minst i arbetet med att bygga sin egen pengamaskin. Ta tillfället i akt nu när pengaregnet i form av utdelningar från börsbolagen kommer inom kort att fira dina framgångar. Att du tagit steget och ansvaret för att bygga din egen ekonomi stark. Så när pengaregnet landar i din plånbok se till att fira. Om än bara för att stanna upp och notera att din pengamaskin nu växer och är igång eller kanske också ta en del av pengaregnet och unna dig något kul!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: