Arne Karlsson om boken i Di idag: ”Läsa den i jul”

30 11 2010

I Dagens Industri idag på sidan 9 kan man läsa om Ratos på en helsida. Bl a berättar artikeln att Ratos köper 2 bolag, Kvarndammen (bilauktionssajt) och Biolin (analysinstrumentföretag). För er som följer bloggen vet ni att jag träffade Arne Karlsson (VD för Ratos) för någon vecka sedan och passade på att ge honom en bok. I dagens artikel nämner journalisten Lars Tulin min bok och Arne Karlsson svarar: ”Jag har fått boken och ska försöka läsa den i jul.”

Pedagogisk som Arne Karlsson är liknar han läget i världsekonomin vid en balansgång på en smal bergskam mot sydtoppen på Kebnekaijse och säger: ”Jag tror mest på vårt grundscenario om fortsatt långsam återhämtning i världen. Det pekar i så fall på att toppen på Kebnekaijse med sin vackra utsikt är inom räckhåll utan att vi störtar.”


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: