Signering på biblioteket i Bjuv (28/12)

26 11 2010

Tidigare i höstas hörde chefen för biblioteket i Bjuv, Catarina Månsson, av sig till mig och berättade att det fanns 3 personer som var uppväxta i kommunen och som gett ut böcker under året. Hennes idé var att bjuda in oss alla tre att signera böcker på biblioteket under julskyltningen. Det tyckte jag var en kul och bra idé och tackade så klart ja:)!

Så nu på skyltsöndagen den 28 november mellan kl 14-17 signerar jag böcker på biblioteket i Bjuv tillsammans med de två andra författarkollegorna. Ska bli hur kul som helst och jag hoppas träffa många ”gamla” kändisar från hemkommunen. För mer information klicka här.

Hoppas du kommer förbi!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: