Danskinspirerad blogg skriver om boken!

30 08 2010

Den här bloggen skriver om boken och det börjar så här: ”Jag vill främst rekomendera en bok : Vägen till din första miljon. Det är en rätt kort och lättläst bok med konkreta exempel och övningar som öppnar dina ögon.”

Bloggaren har själv kommit igång och börjat bygga på sin egen pengamaskin vilket jag tycker är extra kul så klart. Läs hela inlägget genom att klicka här.


Åtgärder

Information

2 responses

30 08 2010
danskjaveln

oj! Tack =)
Din bok träffde rätt vid den perfekta tidspunkten. Min man hade börjat med aktier och jag tyckte bara det var jobbigt och tråkigt och tyckte att det fick han hålla på med utan mig.
Så såg jag din bok och köpte den till honom som en present. Men då min man är dansk och inte så bra på svenska så övertalade han mig att läsa den. Vilket jag gjorde.
Och nu, några månader senare har jag strukturerat upp vår pengamaskin, men hjälp av en månadsbudget och är med och planerar våra aktiehandlar och följer med på den danska marknaden. Och det går ju så mycket bättre nu när jag också är med. Påminner faktiskt väldigt mycket om det du skrev =) Och nu är det ju faktiskt roligt, och inte ångest mer..

31 08 2010
TOBIAS SCHILDFAT

Hej!
Vad kul att höra, det är det bästa tycker jag, när boken verkligen kan hjälpa till att starta igång så som du beskriver och att ni nu gör resan tillsammans. Verkligen kul att höra. Stort lycka till och hoppas ni är långsiktiga och uthålliga och fortsätter er resa tillsammans.
Hälsningar,
Tobias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: