5:e mest sålda boken under maj!

8 06 2010

Vid ett möte med mitt förlag härom dagen berättade de att ”Vägen till din första miljon – alla kan bygga en egen pengamaskin” var den 5:e mest sålda boken av alla facklitterära böcker under maj månad. De berättade vidare att de sålt över 10 000 böcker sedan boken lanserades i slutet på mars. 

Det roligaste med detta är att det visar precis det som jag hela tiden trott på: många är mycket intresserade av att bestämma mer över sin egen tid och att hitta möjligheter som gör att pengar inte begränsar utan leder till ökad frihet och oberoende i vars och ens livssituation. 

Läsarresponsen jag får talar också sitt tydliga språk. Många har redan tagit första steget i att bygga en egen pengamaskin. För mig som skrev den här boken utan att ens veta om den någonsin skulle bli utgiven känns det fantastiskt att få höra från er läsare att den hjälper, inspirerar och vägleder i projektet att bygga en egen pengamaskin. Extra glad blir jag när jag får höra att den också är lättförståelig, inspirerande och kul att läsa.

TACK!

Sen hoppas jag att du som nu börjar bygga på din pengamaskin delar med dig inte bara av dina pengar utan framför allt av dina erfarenheter och hjälper andra att bygga sina pengamaskiner. På så vis kan vi bli bäst i världen, som land, på att bygga pengamaskiner och inspirera andra länder så att ett ökat ekonomsikt oberoende kommer fler till del. För jag tror att i en värld där fler och fler bygger på sina egna pengamaskiner ökar vi det ekonomiska oberoendet och friheten i livet vilket främjar hela samhällsutvecklingen i stort.


Åtgärder

Information

2 responses

15 06 2010
renee myhran

Tack för en produkt som saknats!
Jag har läst Charlies bok Rik på Riktigt och har tänkt mycket över kapitlet där han skriver om den samhälsförändring vi är i starten utav och hur illa skola och politik fasar in i denna snabba omvandling vi står inför.
Jag tycker mycket om ungdomar och oroar mig både för mina egnas framtid men även för ungdommar generellt.Det behövs mer privat ekonomiska diskusioner med unga och ditt initiativ ligger helt rätt i tiden.
Min dotter tog studenten i fredags och ska nu förhoppningsvis studera juridik till hösten.
Jag funderar så här:Om jag hjälper henne med löpande utgifter och hon klarar sig på bidragsdelen,kan hon då investera och arbeta med lånedelen?Det är ju ett fördelaktigt lån och det kapitalet lär hon inte ha i framtiden.Tycker du jag tänker rätt?
Hälsning Mamma Myra

15 06 2010
TOBIAS SCHILDFAT

Hej!
Tack för de upplyftande raderna och vad kul att du är på gång inte bara själv utan med din familj. Kan inte detaljerna för nuvarande CSN-lån men möjligheterna är goda att era investeringars totalavkastning väl överstiger räntan för lånet. Men man ska ha respekt för att investera med lånade pengar men som jag skriver i boken är det något man kan överväga om riskerna är hanterbara. Alternativet i ert fall hade ju varit att konsumera upp de lånade pengarna (och då blir de ju garanterat noll) och eftersom hon nu slipper detta med din hjälp så tar ju hon ingen risk och istället är det du som förälder som tar risken så att säga. Men du ger samtidigt möjlighet till en pengamaskin som växer sig stark över tiden för din dotter.
Lycka till,
Tobias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: