Läs min krönika på pengakoll.nu

4 06 2010

För en månad sedan blev jag kontaktad av Charlie Söderberg (bl a känd från TV-programmet lyxfällan) som hade läst och gillade min bok. Vi träffades över en bit mat i Malmö och jag lyssnade även på en föreläsning han höll (som var inspirerande). Han berättade att de skulle nylansera www.pengakoll.nu som en plats för alla som är intresserade av att bygga sin egen ekonomi stark. Han undrade om jag ville vara en av fyra krönikörer (med fokus på att bygga pengamaskiner). Jag tackade ja eftersom jag tycker det är viktigt att det blir ett surr och uppmärksamhet kring de möjligheter som finns för vanligt folk men som tyvärr få ens känner till.

Nu har premiären skett och du kan läsa min första krönika genom att klicka här. Kommentera och diskutera gärna, förhoppningen är att vi alla hjälps åt att sprida inspiration och kunskap så att fler börjar bygga en egen pengamaskin som ökar oberoendet och friheten i var och ens livssituation. En ny krönika publiceras månadsvis framöver. Ge gärna synpunkter och berätta vad just du skulle vilja läsa mer om.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: