Bokshop recenserar ”Vägen till din första miljon”

21 04 2010

Här kan du läsa ytterligare en recension av boken: Bokrecension

Det jag gillar med denna recensent är att han lyfter fram kopplingen till egna företagare. Att bygga en egen pengamaskin det kan vi alla göra i vår privata ekonomi. Driver man ett eget företag och lyckas bygga upp kapital i bolaget som inte behövs för driften kan man tänka på precis samma sätt som man gör privat. Det vill säga att bygga upp en egen pengamaskin i företaget istället för att låta pengarna vara på ett konto med låg eller ingen ränta. Detta gäller givetvis bara pengar som man inte behöver i verksamheten, vare sig idag eller de närmsta åren.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: